Завтра буде краще

Завтра буде краще

Поділитися

Ще один важкий тиждень. Відсутність підтримки, розуміння - тільки ти знаєш, з чим насправді борешся. Можливо, відчуваєш, як здавлює горло, але сліз уже давно не залишилося. Розумієш, про що я пишу?

Іноді вітер надзвичайно сильно дме тобі в очі. Настільки сильно, що ти вже не бачиш своєї цілі. Куди я йду? Чого я хочу? Чому я в цьому місці?

Один з таких моментів у моєму житті трапився через кілька днів після складної операції на хребті. Мене поглинула глибока криза. Я втратила свідомість і падаючи, пошкодила дренаж, біль був нестерпний. 

Тоді до мене підійшла старша медсестра, обійняла мене, стала зі мною біля вікна і почала розповідати про гори, що простягалися перед нами. “Поглянь, - сказала вона, - над Гевонтом збираються чорні хмари. Буде буря. Ось чому ти почуваєшся так жахливо. Завтра буде краще!”

Ця фраза супроводжує мене все життя. Коли збираються чорні хмари, коли зʼявляється біль, коли бракує сил... 

Незважаючи на те, що ти зараз переживаєш та з чим борешся -  не здавайся! Завтра буде краще!

В Євангелії від Матвія написано:

Отож, не журіться про завтрашній день, бо завтра за себе само поклопочеться. Кожний день має досить своєї турботи! (Матвія 6:34)

Завтра буде завтра - пам'ятай: потрібно жити сьогоднішнім днем. 

Бог знає твою ситуацію і те, як усе закінчиться. Він Той, кому ти можеш розповісти про все. Господь бачить, з чим ти борешся, бачить твій тягар, твій біль, твої сльози. Він знає, що ти відчуваєш. Розкажи Йому про все, що забирає твій спокій.

І дозволь Йому допомогти тобі. Ти не мусиш боротися з усім самотужки.

Про автора

Любитель писемного слова, теолог за освітою.
Дружина, мати трьох синів-підлітків, громадська активістка з міцними переконаннями.
У вільний час розводить тварин, займається пермакультурними посівами, випікає хліб, створює натуральне мило та десятки різноманітних закруток, займається служінням у місцевій християнській громаді.Показати менше

Наступна сторінка